ꦏ꧀ꦭꦺꦫꦸꦗꦼꦧꦸꦭ꧀ꦭꦺ

22 December 2023 | 28 kali
Geguritan By : Sofa Unnafis

ꦢꦼꦤꦶꦁꦱꦺꦴꦥ꦳ꦈꦤ꧀ꦤꦥꦶꦱ꧀

 

ꦏ꧀ꦭꦺꦫꦸꦗꦼꦧꦸꦭ꧀ꦭꦺ

ꦪꦺꦤ꧀ꦲꦮꦏ꧀ꦝꦺꦮꦺꦔꦸꦒꦼꦩ꧀ꦩꦶꦏꦼꦧꦔꦠ꧀ꦠꦼꦤ꧀

ꦲꦥꦏꦁꦲꦫꦤ꧀ꦠꦽꦱ꧀ꦤꦩꦤꦸꦁꦱ

 

ꦭꦫꦗꦼꦧꦸꦭꦺ

ꦪꦺꦤ꧀ꦲꦮꦏ꧀ꦝꦺꦮꦺꦏꦼꦥꦶꦫꦶꦱ꧀ꦥꦺꦱꦺꦴ

ꦢꦺꦤꦺꦥꦺꦱꦺꦴꦏꦸꦮꦶꦱꦼꦗꦠꦶꦤꦺꦲꦤꦲꦶꦁꦠꦔꦤ꧀ꦤꦺꦣꦺꦮꦺ

ꦒꦩꦤ꧀ꦏꦸꦮꦶꦲꦺꦴꦫꦢꦸꦮꦺꦩꦠ

ꦩꦸꦭꦧꦶꦱꦔꦼꦤꦤꦶꦱꦥꦧꦲꦺ

ꦏꦁꦲꦢꦺꦴꦃꦱꦏꦔꦠꦶꦲꦠꦶ

 

ꦥꦸꦠꦸꦱ꧀ꦱꦶꦁꦏꦼꦪꦏꦶꦤ꧀ꦤꦤ꧀ꦧꦶꦱꦧꦲꦺꦩꦩ꧀ꦥꦶꦂ

ꦢꦺꦤꦺꦥꦺꦱꦺꦴꦱꦶꦁꦲꦉꦥ꧀ꦩꦠꦸꦂ

ꦭꦫꦤꦶꦁꦗꦼꦫꦺꦴꦲꦠꦶꦧꦶꦱꦧꦲꦺꦩꦼꦤ꧀ꦛꦸꦁ

ꦲꦶꦩꦤ꧀ꦱꦶꦁꦲꦺꦴꦫꦏꦠꦺꦴꦤ꧀ꦲꦶꦁꦔꦶꦱꦺꦴꦂꦱꦸꦩꦸꦂ

 

Kleru Jebule

Dening: Sofa Unnafis

 

kleru jebule…

yen awak dhewe ngugemi kebangeten

apa kang aran tresna manungsa

 

lara jebule…

yen awak dhewe kepiris peso

dene peso kuwi sejatine ana ing tangane dhewe

gaman kuwi ora duwe mata

mula bisa ngenani sapa bae

kang adoh saka ngati-ati

 

putusing keyakinan bisa bae mampir

dene peso sing arep matur

laraning njero ati bisa bae menthung

iman sing ora katon ing ngisor sumur

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *